Yunus Salturk

Mijn naam is Yunus en ik ben werkzaam als Junior Financieel Consultant bij J.L.J Administratie & Advieskantoor.

Met trots kan ik zeggen dat ik, na twee jaar stage te hebben gelopen bij dit bedrijf, nu deel uitmaak van het team als Junior Financial Consultant. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Bedrijfsadministratie niveau 4 aan het Horizoncollege in Alkmaar. De ervaringen die ik tijdens mijn studie en stage heb opgedaan, hebben me enorm geholpen bij de taken die ik nu uitvoer.

Ik koos voor dit bedrijf omdat ik al tijdens mijn stagegesprek een goede band had opgebouwd met de eigenaar, en ook omdat het werkproces hier heel overzichtelijk en duidelijk is. Naast mijn werk heb ik natuurlijk ook hobby’s. Zo ben ik drie dagen per week in de sportschool aan het trainen en besteed ik daarnaast twee dagen per week aan voetballen.

Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om stage te lopen bij dit bedrijf en de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf.