Onze missie

JLJ Administratie is een gespecialiseerd administratie- en advieskantoor dat zich richt op MKB-ondernemers die streven naar full-service ondersteuning en zelf het belang inzien van het verkrijgen van inzicht in hun financiële resultaten.

Onze voornaamste doelstelling is om uw vertrouwde financiële adviseur op afstand te zijn.

Wij streven naar maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Onze dienstverlening staat garant voor een persoonlijke aanpak en betrouwbare service, met transparante tariefstructuren om u optimaal van dienst te zijn.

Onze programma’s

Hoe werkt exact online precies?

Exact Online is een cloudgebaseerde softwareoplossing die is ontworpen om verschillende bedrijfsprocessen voor kleine tot middelgrote ondernemingen (MKB) te stroomlijnen en te integreren. Het combineert boekhouding, CRM en andere bedrijfsbeheerfunctionaliteiten in één platform, waardoor bedrijven hun operaties efficiënter kunnen beheren.

Hoe werkt zoom precies?

Zoom is een populaire videocommunicatietool die wordt gebruikt voor online vergaderingen, videoconferenties, webinars en meer. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van Zoom:

  • Videogesprekken: Zoom stelt gebruikers in staat om real-time videogesprekken te voeren met één persoon of groepen mensen. Het biedt zowel één-op-één als groepsvideovergaderingen.
  • Scherm delen: Gebruikers kunnen hun computerscherm delen tijdens een Zoom-vergadering, wat handig is voor het presenteren van informatie, samenwerken aan documenten of het tonen van presentaties.
Hoe werkt Basecone precies?

Basecone is een cloudgebaseerde softwareoplossing die bedrijven helpt bij het automatiseren van hun financiële administratie en het verwerken van inkomende facturen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van Basecone:

  •  Inkomende factuurverwerking: Basecone stroomlijnt het proces van het verwerken van inkomende facturen. Gebruikers kunnen facturen scannen of digitaal indienen, waarna Basecone automatisch gegevens extraheren en deze voorbereiden voor verwerking.

Welkom bij de nieuwe verwerking – methode van de bonnetjes

Handleiding Basecone

Regel :

  • Voor de 10e van de maand lever je de bonnen van de vorige maand in , via whatsapp verzendlijsten (op je persoonlijke whatsapp , niet via de groepsapp) krijg je persoonlijk 4 herinneringen op de 2e , 5e ,7e ,9e van de maand.
  • Reageer met een duimpje omhoog dan wordt je uit de verzendlijst gehaald. Niet ingeleverd = geen garantie op een volledig kloppende boekhouding Er zijn 2 nieuwe methodes om bonnetjes te verwerken de oude methode vervalt;

Download eerst de App Basecone;
Gebruikersnaam ( Voornaam ) (Achternaam) Hoofdletters op de normale plaats
Wachtwoord: via de mail krijg je een wachtwoord verzoek

Welkom bij de nieuwe verwerking – methode van de bonnetjes

Methode 1 (Inkoop en verkoopfacturen ontvangen via mail) ;

Alle facturen kan je mailen naar jljadministratie. (code administratie, deze staat in de Whatsappgroep vooraan) @mailtobasecone.com

Methode 2 (Papieren bonnen) ;

Stap 1: Ga op uw mobiel naar de App Store (of Play Store) en zoek naar “Basecone”. Op de afbeelding hieronder kunt u zien hoe de app eruit ziet

Stap 2: Download en open de app. Login met uw gegevens zodat u in het beginscherm komt. Dat ziet er zo uit:

Stap 3: U kunt nu uw bon inscannen, dit is heel simpel open de app klik op het + teken (blauw), u pakt uw telefoon en u zorgt ervoor dat de bon goed in beeld is, de app zal aangeven of u het goed doet of niet.
Extra info: Als het balkje in het scherm blauw is, dan wordt de foto automatisch gemaakt.
Wordt het balke rood, dan moet u de bon beter in het scherm brengen.
Als de foto is gemaakt, klik dan rechts onderin op “gereed”.

Stap 4: Na op de gereed knop te hebben gedrukt is zal dit menu tevoorschijn komen, klik hier op tag 1 van de 5 opties. (Afhankelijk van het type factuur).

Stap 5: Geef de bon de tag inkoop of verkoop
Nu ga je terug naar het vorige menu en klik je links onderaan op het groene verstuur teken
GELUKT je BON wordt geupload

 

Hoe werkt ClickUp precies?

ClickUp is een uitgebreide projectmanagementtool die is ontworpen om teams te helpen bij het beheren van projecten, taken en samenwerking. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en aspecten van ClickUp:

  • Taakbeheer: ClickUp biedt een krachtig taakbeheersysteem met mogelijkheden voor toewijzing van taken, prioritering, het stellen van deadlines en taakafhankelijkheden.
  • Projecten: Je kunt projecten aanmaken om gerelateerde taken te organiseren en overzicht te behouden.
  • Documentatie: ClickUp biedt functies voor het opslaan van documenten en het maken van notities binnen projecten.