Diensten

Bij JLJ Administratie bieden we twee belangrijke diensten:

Financiële Verwerking: We richten ons op het nauwkeurig bijhouden en verwerken van financiële gegevens om een duidelijk beeld te creëren van de financiële status van uw bedrijf. Dit omvat boekhouding, rapportage en het creëren van een “cockpit” voor ondernemers.

Consultancy Diensten: Hier richten we ons op het analyseren van financiële gegevens en het verstrekken van strategisch advies. We helpen bij financiële analyse, prestatiebeoordeling, belastingplanning, kostenbeheer en strategische planning om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

Wat ik voor jou kan betekenen

Administratie Service

Onze administratie service bij JLJ Administratie omvatten voornamelijk:

  1. Financiele Verwerking: Wij verwerken wekelijks  uw financiele gegevens zodat u altijd up to date bent van u resultaten. 
  2. Zero tolerance beleid: Wij hanteren een zero tolerance beleid wat inhoudt dat afspraken worden nagekomen om het beste resultaat samen te realiseren.  
  3. Samen voor Succes: Als financiële partner werken wij samen mee aan het succes van uw organisatie en zijn wij nauw betrokken als klankbord. 
  4. Belastingplan: Dat we allemaal belasting moeten betalen is een gegeven, maar wij streven naar de optimale belastingdruk voor uw organisatie door het maken van een belastingplan. 
  5. Opstellen van budgetten en prognoses: Het helpen bij het ontwikkelen van financiële plannen, budgetten en prognoses om de financiële gezondheid van een bedrijf te beheren en te verbeteren. 

Bij JLJ Administratie richten we ons op het verstrekken van deze administratie service om uw financiële strategie te versterken en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van succes.

Consultancy

Onze consultancy service bij JLJ Administratie omvatten voornamelijk:

  1. Financiële Monitoring: We houden een zorgvuldig oog op uw financiële situatie, waardoor u altijd inzicht heeft in uw huidige financiële gezondheid.
  2. Toekomstige Prognoses: Wij helpen u bij het plannen voor de toekomst door prognoses te maken, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en uw bedrijfsdoelen kunt bereiken.
  3. Budgettering: We ondersteunen u bij het opstellen van gedetailleerde budgetten die u helpen uw financiële middelen effectief te beheren en uw zakelijke doelen te realiseren.
  4. Benchmarking: We vergelijken uw prestaties met branchegenoten en best practices, zodat u kunt identificeren waar u staat en waar verbeteringen mogelijk zijn.
  5. Lean Organisatie-inrichting: We helpen u uw organisatie slimmer en efficiënter te maken door Lean-principes te integreren, wat kan leiden tot kostenbesparingen en verbeterde processen.

Bij JLJ Administratie richten we ons op het verstrekken van deze consultancydiensten om uw financiële strategie te versterken en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van succes.